2011. augusztus 16., kedd

Indulas haza

2011.aug.16, kedd... itt reggel 6 es fel 7 kozott jarunk. Nalatok otthon elmult mar delutan 1.
Ritka alkalom az eletemben, hogy napkeltet nezek a szobaablakomban. De most sikerult. A Sors igy rendezte. A Michigan-to iranyabol vetette rank elso pillantasat a narancssarga fenykorong, hogy az ebresztoora elott a fulunkbe sugja: "az otthon ott van, ahol megallunk..."
Hiszen magyar vandorok vagyunk, mint az idezett filmben. Bar nem ma allunk meg ott, hanem az mar holnap lesz. Stilusosan holnaptol lehetne a blog cime is "Hidasiak Amerikaban" helyett "Amerikaiak Hidason", de ennek technikai akadalya is van... meg hat amugy sem lettunk mi amerikaiak :)
Szoval, aki szorit ertunk az uton, az mostantol tegye! 50 perc mulva indulunk a chicagoi O'Hare repuloterre. Felszallas 10:40-kor, az otthon 17:40-nek felel meg. New Yorkig repulunk "belfoldi" jarattal 2 orat. Remelem, tudnak minket fogadni ott, mert tegnap benne volt a hirekben, hogy az oriasi viharok miatt csapadekcsucsot mertek (116 eves vizrekord dolt meg). Ha minden jol alakul, ott a JF Kennedy repteren szallunk at az oceanjaro gepre. Erre kozel 5 orat kell varakoznunk!
Aztan magyar ido szerint ejjel 1-kor celbavesszuk Budapestet, hogy 9 orat a magasban toltve magyar foldre lepjunk. A Liszt Ferenc repuloteren, hiszen a ferihegyi repternek ez a hivatalos nemzetkozi megnevezese...
A hosszu legiut soran tervezunk egy kolcsonos interjut, ami "Kepzelt riportot egy amerikai nyarrol" cimen fog felkerulni a blogra, amolyan zaraskent. Tolunk Nektek, az egeszet ertekelve!
Addig is minden jot, remeljuk most mar szemelyesen beszelhetunk! A mielobbi viszontlatasra!
Tibi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése